Powered by i.TV
July 29, 2014

Halloween TV Shows and Specials | Schedule | 2009 Guide

by Anthony Colarusso, posted Oct 19th 2009 5:00PM
Halloween TV: 'Charlie Brown and the Great Pumpkin
All Hallow's Eve has captured America's fancy as a holiday phenomenon second only to Christmas -- well, when it comes to TV specials, anyway. Looking for your favorite Halloween shows and specials, plus some new ones, too? Whether you're in the mood for a good old-fashioned horror movie frightfest, a seasonal TV classic, or a candy lover's cooking showcase, check out the upcoming daily ghoulish goodness from now until Halloween. It's our treat.

All Hallow's Eve has captured America's heart as a holiday phenomenon second only to Christmas -- well, when it comes to TV specials, anyway. Looking for your favorite Halloween shows and specials, plus some new ones, too? Whether you're in the mood for a good old-fashioned horror movie frightfest, a seasonal TV classic, or a candy lover's cooking showcase, check out the upcoming daily ghoulish goodness, from now until Halloween. It's our treat.


Halloween TV: Shows and Specials
Monday, October 19, 2009 Guide
Yellow = Premiere
Show | Special Network | Length Time (Eastern)
Pooh's Heffalump Halloween Movie DISNEY(CBL): 75 Min G 10:30AM
Casper's Scare School TOON | 30 Min | TV-Y7 11:00 AM
Quick Fix Halloween Meals FOOD(CBL) | 30 Min | No Rating 11:30AM
Casper Meets Wendy Disney | 1 Hour | TV-G 12:00 PM
Vegas Vampires ShowB(CBL-P) | 90 Min | TV-MA 6:55PM
Scary Godmother: The Revenge of Jimmy TOON(CBL) | 1 Hour | TV - G 8:00PM
Halloween (2007) TMCX(CBL-P) | 2 Hours | R 9:00PM
Bugs Bunny's Howl-O-Ween TOON | 30 Min | TV - G 9:00PM
Goosebumps: 'Say Cheese and Die' TOON | 30 Min | TV - G 9:30PM
America's Funniest Home Videos: Halloweenies ABCFamily(CBL) | 1 Hour | TV-14 10:00PM
'The Nightmare Before Christmas' STRZ(CBL-P) | 80 Min | PG 10:00PM
Halloween TV: Shows and Specials
Monday, October 20, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
Halloween II (1981) MAX(CBL-P) | 95 Min | R 1:15AM
Ernest Scared Stupid (1991) ENCRWA(CBL-P) | 95Min | PG 1:35 AM
Halloween III: Season of the Witch (1982) MAX(CBL-P) | 100 Min | R 2:50AM
Mickey Mouse Clubhouse Halloween DISN (CBL)| 25 Min | TV-Y 7:30AM
'Bewitching: Whose Wedding Is It Anyway?' STYLE (CBL)| 1 Hour | TV-PG 8:00AM
'Goosebumps' A Night in Terror Town TOON(CBL)|1 Hour|TVPG 5:00PM
'The Haunting Hour: Don't Think About It' TOON(CBL)|120 Min|TVPG 6:00PM
'The Suite Life of Zack & Cody' Halloween DISN(CBL)| 30 Min | TV-G 6:30PM
'90210' Halloween Special:'Unmasked' WPIX | 1 Hour | TV-PG 8:00PM
'The Haunted Mansion' DISN(CBL)|95 Min|TVPG 8:00PM
Parking Wars: Halloween Mischief AETV(CBL)| 31 Min | TV-PG 11:30PM
Halloween TV: Shows and Specials
Wednesday, October 21, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
The Proud Family Halloween Disney(CBL) | 30 Min | TV-G 3:00AM
A Scooby Doo Halloween TOON(CBL) | 30 Min | TV-G 11:30AM
Semi-Homemade Halloween Cooking FOOD(CBL) | 30 Min | No Rating 2:00PM
Scary Godmother Halloween Spooktakular TOON(CBL) | 1 Hour | TV-G 4:30PM
'The Witches' TOON(CBL) |120 Min | TV-G 7:30PM
'Mom's Got a Date With a Vampire' DISN| 95 Min |TVPG 8:00PM
'Beetlejuice' ABCF|120 Min |TVPG 8:00PM
'Ghostbusters' AMC| 150 Min |TVPG 8:00PM
'Bugs Bunny's Howl-O-Ween Special' TOON(CBL) | 30 Min | TV-G 9:30PM
'Ghostbusters 2' AMC| 150 Min |TVPG 10:30PM
'Celebrity Ghost Stories' Bio(CBL) | 1 Hour |TVPG 11:00PM
Halloween TV: Shows and Specials
Thursday, October 22, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
Tales From the Hood (1995) BET(CBL) | 2 Hours | R 1:00AM
'Haunted Prison' SYFY(CBL) | 120 Min |TV14 3:00AM
'Halloween II' (1981) ATMAX(CBLP) | 95Min |R 4:25AM
'White Noise' FX(CBL) | 120Min |TVPG 8:00AM
'The Eye' (2008) SHOCSE(CBLP) | 100 Min |R 9:45AM
'Casper's Scare School' TOON(CBL) | 30 Min | TVY7 11:00AM
'Mom's Got a Date With a Vampire' DISN| 95 Min |TVPG 12:00PM
'Prom Night' (2008) ENCR(CBLP) | 90Min |R 1:40 PM
'Ghostbusters' AMC| 150 Min |TVPG 3:00PM
'One Missed Call' HBO(CBLP) | 90Min |R 4:00 PM
'Goosebumps': Monster Blood TOON | 30 Min | TVPG 4:00PM
'Goosebumps': More Monster Blood TOON | 30 Min | TVPG 4:30PM
'Ghostbusters 2' AMC| 150 Min |TVPG 5:30PM
'Saw II' SYFY(CBL) | 120 Min |R 7:00 PM
'Bugs Bunny's Howl-O-Ween Special' TOON(CBL) | 30 Min | TV-G 7:30PM
'The Addams Family' ABCF|120 Min |TVPG 8:00PM
'Mostly Ghostly' DISN|120 Min |TVPG 8:00PM
'Emril Kicks Up Halloween' FLN(CBL) | 60 Min 8:00PM
'Saw III' SYFY(CBL) | 150 Min |R 9:00 PM
Halloween (2007) TMC(CBL-P) | 2 Hours | R 9:00PM
'Saw IV' SHOB(CBLP) | 95 Min |R 10:00 PM
'Psycho III' ENCRM(CBLP) | 95 Min | R 11:10PM
'Saw' SYFY(CBL) | 150 Min |R 11:30 PM
Halloween TV: Shows and Specials
Friday, October 23, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
'Boogeyman' WWOR | 120Min | R 12:00 AM
'Day of the Dead' TMCX(CBLP) | 90Min | R 12:25 AM
'Bats: Human Harvest' SYFY(CBL) | 120Min | TV14 1:00 PM
'Shutter' HBOSIG(CBLP) | 90Min | R 1:30 PM
'A Scooby-Doo Halloween' TOON(CBL) | 30 Min | TVG 2:30PM
'The Strangers' MAX(CBLP) | 90Min | R 3:45 PM
'Goosebumps' You Can't Scare Me TOON(CBL) | 30 Min | TV-G 4:00PM
'Wes Craven Presents: They' SHONXT(CBLP) | 90Min | R 4:10 PM
'Everyday Italian' Candy/Halloween FOOD(CBL) | 30 Min 4:30 PM
'Goosebumps' Attack of the Jack-o- Lanterns TOON(CBL) | 30 Min | TV-G 4:30PM
'The Final Cut' IFC(CBL) | 105Min | TV14 5:45 PM
'Paula's Halloween at Home Cooking' FOOD(CBL) | 30Min 6:00 PM
'The Little Vampire' STRZ(CBLP) | 100Min | G 6:20 PM
'The Hill Have Eyes' SPIKE(CBL) | 150Min | TV14 7:00 PM
'Pumpkinhead' IFC(CBL) | 90Min | TVMA 7:30 PM
'Addams Family Values' ABCF|120 Min |TVPG 8:00PM
"The Troop" Halloween Special Nick(CBL) | 30 Min | TV-G 8:00PM
Scary Godmother: The Revenge of Jimmy TOON(CBL) | 1 Hour | TVG 9:00PM
'Ghost Adventures' TRAV(CBL) | 1 Hour | TV14 9:00PM
Billy and Mandy's Jacked Up Halloween TOON(CBL) | 30 Min | TV-G 9:30PM
'Ghost Stories' TRAV(CBL) | 30 Min | TVPG 10:00PM
'The Mist' SHOB(CBLP) | 135Min | R 10:00 PM
'My Super Psycho Sweet 16' MTV(CBL) | 120 Min | TV-14 10:00PM
'Ghost Stories' TRAV(CBL) | 30 Min | TVPG 10:30PM
'Most Terrifying Places in America' TRAV(CBL) | 1 Hour | TVG 11:00PM
Halloween TV: Shows and Specials
Saturday, October 24, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
Imagination Movers Disney(CBL)| 30 Min | TV-Y7 10:00AM
8 Simple Rules Halloween ABC-Fam(CBL) | 30 Min | TV-PG 10:00AM
30 Minute: Grown Up Halloween Meals FOOD(CBL) | 30 Min | No Rating 10:00AM
'SpongeBob Square Pants' Scaredy Pants Nick(CBL)| 30 Min | TV-Y7 10:15AM
Back at the Barnyard Halloween Special Nick(CBL) | 30 Min | TV-G 10:30AM
'Hocus Pocus' (1993) ABC-Fam(CBL) | 2 Hours | TV-PG 6:00PM
Wizards of Waverly Place Halloween DISN(CBL) | 30 Min | TV-G 7:00PM
Halloween 'Sweets Unwrapped' FOOD(CBL) | 1 Hour | No Rating 8:00PM
'iCarly' iScream on Halloween NICK(CBL) | 30 Min | Y-7 8:00PM
Halloween 'Ace of Cakes' FOOD (CBL) | 30 Min | No Rating 10:00PM
Halloween TV: Shows and Specials
Sunday, October 25, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
Lilo and Stitch Halloween Disney(CBL)| 30 Min | TV-G 5:05AM
'Tales from the Darkside' Trick or Treat SciFi(CBL)| 30 Min | TV-PG 9:00AM
Little Bill Halloween Special NICJR(CBL)| 30 MIN | TV-Y 11:00AM
Franklin's Halloween NICJR(CBL)| 30 MIN | TV-Y 12:00PM
Yo Gabba Gabba! Halloween NICJR(CBL)| 30 MIN | TV-Y 1:00PM
Halloween on Ice NBC | 2 Hours | TV-G 4:00PM
The Secret Life Of ...Halloween FOOD (CBL) | 1 Hour | No Rating 4:00PM
The Haunted History of Halloween HIS | 1 Hour | TV-PG 7:00PM
'Once Bitten' WPIX| 120 Min | PG13 8:00PM
'Edward Scissorhands' ABCF(CBL)| 150Min | PG 7:30PM
'The Blob' TCM(CBL)| 90 Min | NR 8:00PM
Go, Diego, Go Halloween NICJR(CBL)| 30 MIN | TV-Y 8:30PM
'Queen of the Damned' OUTRMAX(CBLP)| 105M | R 8:30PM
'Halloweentown' Disney(CBL)| 95 Min | TVPG 9:00PM
'Werewolves: Dark Survivors' ANIMALP(CBL)| 2HR | TVPG 9:00PM
'Beetlejuice' ABCF|120 Min |TVPG 10:00PM
'The Gathering' ACMAX(CBLP)| 90M| R 10:00PM
'Slash' SHOX(CBLP)| 95M| R 10:00PM
'Cake Boss' Zombie Cake TLC| 30 Min |TVPG 10:30PM
'Sometimes They Come Back...Again' SYFY(CBL)| 2 Hrs | TV14 11:00PM
'Final Destination' STRZE(CBLP)| 100M| R 11:50PM
Halloween TV: Shows and Specials
Monday, October 26, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
'Valentine' OUTRMAX(CBLP)| 95M| R 12:00AM
'Urban Legends: The Final Cut' SHONXT(CBLP)| 110 M | R 12:40AM
'Live with Regis and Kelly' Halloween Week ABC(CBL)| 1 Hour 9:00AM
Frasier Halloween LIFE(CBL)| 30 MIN | TV-PG 9:00AM
When Good Ghouls Go Bad (2001) Sci-Fi(CBL)| 2 Hours | TV-PG 9:00AM
'Exorcist: The Beginning' AMC(CBL)| 150 Min | TV14 5:30PM
'The Little Vampire' STRZ(CBLP) | 100Min | G 6:20 PM
A Scooby Doo Halloween TOON(CBL) | 30 Min | TV-G 7:00PM
Wheel of Fortune 'Halloween Week' WABC | 30 Min | TV-G 7:30PM
'Casper: A Spirited Beginning' TOON(CBL) | 120 Min | TVPG 7:30PM
'Halloween II' ATMAX(CBLP) | 95 Min | R 7:40PM
'Scary Movie 2' CMDY(CBL) | 120 Min | TV-14 8:00PM
'1408' TMC(CBLP) | 120 Min | R 8:00PM
'Swamp Thing' REELZ(CBL) | 120 Min | TV14 8:00PM
'Thirteen Ghosts' AMC(CBL)| 120 Min | TV14 8:00PM
'Halloweentown II: Kalabar's Revenge' DISN(CBL) | 90 Min | TVPG 8:00PM
Glenn Martin, DDS 'Halloween Hangover' NICK(CBL)| 30 MIN | TV-PG 8:00PM
'Malcolm in the Middle' Halloween NICK(CBL)| 30 MIN | TV-PG 8:30PM
'Trauma' Halloween WNBC(CBL)| 1 Hour | TV-14 9:00PM
'Everybody Hates Chris' Everybody Hates Halloween NICK(CBL)| 30 MIN | TV-PG 9:00PM
Halloween TV: Shows and Specials
Tuesday, October 27, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
'Yes, Dear' Halloween TBS(CBL) | 30 Minutes | TV-PG 11:30AM
'Scream' ENCRM(CBLP) | 115 Min | R 12:40PM
'Return of the Living Dead: Necropolis' SYFY(CBL) | 120 Minutes | TV14 1:00PM
'Resident Evil' SPIKETV(CBL) | 120 Minutes | TV14 1:00PM
'Raising Cain' AMC(CBL) | 120 Minutes | TVPG 2:00PM
'Return of the Living Dead: Rave to the Grave' SYFY(CBL) | 120 Minutes | TV14 3:00PM
'Thirteen Ghosts' AMC(CBL)| 120 Min | TV14 4:00PM
Underfist: Halloween Bash Toon(CBL) | 90 Minutes | No Rating 5:00PM
'House of the Dead 2' SYFY(CBL) | 120 Minutes | TV14 5:00PM
'Underworld: Evolution' FX(CBL) | 150 Minutes | TV14 5:30PM
'The Gathering' ATMAX(CBLP) | 90 Minutes | TV14 5:45PM
'Scooby-Doo and the Ghoul School' BOOM | 93 Min | TVG 6:00PM
'Halloween' AMC(CBL) | 120 Min | R 6:00PM
Bugs Bunny's Howl-O-Ween TOON(CBL) | 30 Min | TV - G 6:30PM
'Teen Wolf' THMAX(CBLP) | 95 Min | PG13 6:40PM
Goosebumps: 'Night of the Living Dummy III' TOON(CBL) | 60 Min | TVG 7:00PM
'Turistas' IFC(CBL) | 95 Min | TVMA 7:25PM
It's the Great Pumpkin, Charlie Brown WABC | 1 Hour | TV-G 8:00PM
'Premonition' FX(CBL) | 120 Minutes | TV14 8:00PM
Halloween 4: The Return of Michael Myers AMC(CBL) | 2 Hours | R 8:00PM
'Modern Mavels' Halloween Tech HIS(CBL) | 1 Hour | TV-PG 8:00PM
'The Haunted Mansion' ABCFam(CBL) | 120 Min | TV-PG 8:00PM
'American Haunts 2' TRAV(CBL)| 60 Min | TVPG 8:00PM
'Halloweentown High' DISNEY(CBL) | 95 Min | TVPG 8:00PM
'Poltergeist' TCM(CBL) | 120 Minutes | R 8:00PM
'Scream' ENCM(CBL) | 120 Minutes | R 8:00PM
'Carver' SHOB(CBLP) | 105 Minutes | R 8:15PM
'Sometimes They Come Back...Again' REELZ(CBL)| 120 Min | TV14 8:00PM
'South Park' Halloween Season 1 CMDY(CBL) | 30 MIN | TV-MA 9:00PM
'Halloween's Most Extreme' TRAV(CBL)| 60 Min | TVPG 9:00PM
'The Good Witch's Garden' HALLMRK(CBL) | 120 MIN | TVPG 9:00PM
'The Strangers' ACMax(CBLP)| 90 Min | R 9:45PM
Halloween 5: The Revenge of Michael Myers AMC(CBL) | 2 Hours | R 10:00PM
'The Mist' SHOB(CBLP) | 135 Min | R 10:00PM
'Scream Awards 2009' SPIKE(CBL)| 120 Min 10:00PM
Halloween TV: Shows and Specials
Tuesday, October 28, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
Backstory: 'Halloween' AMC(CBL) | 1 Hour | TV-PG 6:30AM
'Walker, Texas Ranger' The Children of Halloween USA(CBL) | 1 Hour 9:00AM
'Sabrina, the Teenage Witch' Halloween Scene ABCF(CBL) | 30Min | TVPG 2:00PM
'Monsters vs. Aliens: Mutant Pumpkins..' WNBC | 30 Min 8:00PM
It's the Great Pumpkin, Charlie Brown WABC | 1 Hour | TV-G 8:00PM
'Trailerama' The Halloween Edition HDNET(CBL)|30Min| TV14 8:30PM
'Eastwick' Bonfire and Betrayl WABC | 1 Hour 10:00PM
Halloween TV: Shows and Specials
Wednesday, October 29, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
'Attack of the Show!' Halloween G4(CBL) | 1 Hour | TV-14 7:00PM
'Return to House on Haunted Hill' AMC(Cable) | 105 Min | TV-14 6:30PM
'One Missed Call' HBOZ(Cable) | 90 Min | R 7:00PM
'Jeepers Creepers' IFC(Cable) | 95 Min | TV-14 8:25PM
'Parks and Recreation' Halloween WNBC | 30 Min | TV-PG 8:30PM
'The Strangers' THRMAX(Cable) | 90 Min | R 8:30PM
'The Eye' Show(CBL) | 90 Min | R 9:00 PM
Halloween TV: Shows and Specials
Tuesday, October 30, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
'Whose Line Is It Anyway?' Halloween Show ABCF(CBL) | 30 Min | TV-PG 12:00AM
'Today': Halloween Costumes Feature ABC | 4 Hours 7:00AM
'Sister,'Sister' Halloween ABCF(CBL) | 30 Min | TV-G 7:30AM
'Essence of Emeril' Halloween FOOD(CBL) | 30 Min | TV-G 10:00AM
'The Ellen DeGeneres Show' Halloween WNBC | 1 Hour | TV-G 4:00PM
'Little House on the Prairie' The Halloween Dream HALLMRK | 1 Hour | TV-G 4:00PM
'What I Like About You' Halloween ABCF(CBL) | 30 Min | TV-14 4:30PM
'That 70's Show' Halloween FX(CBL) | 30 Min | TV-PG 5:00PM
'Reno 911' Halloween CMDY(CBL) | 30 Min | TV-14 5:00PM
'The Simpsons' Treehouse of Horrors X WNYW(CBL) | 30 Min 7:00PM
'Friends' The One with the Halloween Party WPIX | 30 Min | TV-PG 11:30PM
Halloween TV: Shows and Specials
Tuesday, October 31, 2009 Guide
Show | Special Network | Length Time
Halloween: Resurrection (2002) MTV(CBL)| 2 Hours | R 1:30AM
'Roseanne' Halloween IV TVLAND(CBL)| 30 Minutes | TV-G 1:30AM
'The Girls Next Door' Scream Test E!(CBL) | 1 Hour | TV-14 12:00PM
Halloween: H20 (1998) FX(CBL)| 2 Hours | R 6:00PM
'The Kind of Queens' Trick or Treat TBS(CBL) | 30 Min | TV-PG 5:30PM
'Casper' (1995) ENCRWA(CBL) | 100 Min | G 6:00PM
'My Super Psycho Sweet 16' MTV(CBL) | 120 Min | TV-14 6:30PM
'Scary Movie' CMDY(CBL) | 120 Min | TV-14 7:00PM
'My Ghost Story 2: Hauntings Revealed' Bio(CBL) | 1 Hour | TV-PG 7:00PM
'Spooky Cake and Candy Cook-Off' FOOD(CBL) | 1 Hour 8:00PM
'Celebrity Ghost Stories' Bio(CBL) | 1 Hour | TV-PG 8:00PM
'Scream 3' MTV(CBL) | 150 Min | R 8:30PM
'Night of the Living Dead' (1968) WNET | 120 Minutes | R 9:00PM
'The Haunting of Molly Hartley' (1968) Starz(CBL) | 85 Minutes | R 9:00PM
'Scream' ENCR(CBL) | 115 Min | R 9:30PM

Add a Comment

*0 / 3000 Character Maximum

Follow Us

From Our Partners